Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Ravda Bulgaria EN Inmueble a la venta Ravda Burgas ES Immobiliers à Vendre Ravda Burgas FR Immobiliari in Venditap Ravda Burgas IT Immobilien zum Verkauf Ravda Burgas DE дома Продажа недвижимости Ravda Burgas RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


1 Slaapkamers Appartement te koop Ravda Zwarte Zeekust Bourgas Bulgarije

Prijs

£66.210 GBP | $80.423 USD

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Type eigendom: Appartement
Grootte: Oppervlakte: 71 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 3/20/2023
Avatar
Eigenaar / Manager:
IBG Real Estates Ltd.
Desi Hristova
Locatie: Bulgaria
Talen: Engels,Greek, Russisch and Bulgarian
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:


1bedroom flat met Overzeese/van de Pool mening in de Dromen van de Vakantie, RavdaOnroerende goederen IBG Is pleased brengt aan uw aandacht dit geleverd één die slaapkamerflat, op de 4de verdieping in de complexe Dromen van de Vakantie in Ravda, 150 meters aan het strand wordt gevestigd. Het complex heeft een aardig grondgebied met poorten met een zwembad met de sectie van kinderen, openluchtgymnastiek, restaurant, ontvangst, 24 uveiligheid en onderhoud, privé toegang, groene gebieden, parkeerterrein.
De flat is 71 sq.m en het bestaat uit een hal, een woonkamer met keuken en het dineren gebied, één slaapkamer, twee balkons één van hen met overzeese en poolmening en een badkamers met badkuip, toilet en daalt. De flat is voor verkoop volledig geleverd en klaar te gebruiken of te verhuren. Het kon 4 personen gemakkelijk aanpassen.


De diensten en belevingswaarde in de Dromen van de Vakantie, Ravda:- Zwembad
- Ontvangst
- Lift
- 24 uveiligheid en onderhoud
- Parkeren
- De jaarlijkse prijs van het Onderhoud: 8.50 EUR/sq.m.
close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Ravda
Regio: Bourgas
Provincie: Zwarte Zeekust
Land: Bulgarije
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 71 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: