Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Natal Brazil EN Inmueble a la venta Natal Rio Grande do Norte ES Immobiliers à Vendre Natal Rio Grande do Norte FR Immobiliari in Venditap Natal Rio Grande do Norte IT Immobilien zum Verkauf Natal Rio Grande do Norte DE дома Продажа недвижимости Natal Rio Grande do Norte RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


3 Slaapkamers Appartement te koop Natal Natal area Rio Grande do Norte Brazilië

Prijs

€111.430 EUR | £96.900 GBP | $121.035 USD

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Type eigendom: Appartement
Grootte: Oppervlakte: 158 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 5/31/2023
Avatar
Eigenaar / Manager:
Catalogue Imoveis
Danilo Xavier
Locatie: Brazil
Talen: Engels,Portuguese
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Vertaald:
Flat in Uitstekende Plaats Residencial Nival Câmara in de buurt van Nova Lagoa op Gemiddelde Miguel Castro, dichtbij Gemiddeld Prudente de Morais, zeer dicht aan het Ziekenhuis Promater, dicht bij scholen, benzinestations. DE FLAT: - 158 m2 op gebied - 3 slaapkamer, 3 van wat zijn reeks - Eetkamer - Woonkamer - Toilet - Keuken - 9de verdieping - Volledige afhankelijkheid - Balkon - het gebied van de Dienst - 03 behandelden parkeerplaatsen de AANBIEDINGEN van de FLAT: - Lift - Balzaal - zwembad - Veiligheidssysteem - Flat R$1,200.00, met inbegrip van water en gas. - 04 Doormen, 02 Veiligheid OBS: De flat heeft een bijverdienste - de huurinkomen /-R$5,000.00 van de Antenne dat in de vernieuwingen en de verbeteringen van de flat wordt gebruikt. Gleybson Ribeiro Corretor- Creci-Rn/5844;,
Garage

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres: Avenida Miguel Castro 1550 Apto. 102  
Postcode: 59075-740
Plaats: Natal
Regio: Rio Grande do Norte
Provincie: Natal area
Land: Brazilië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 158 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: