Netherlands language

Verander taal close


Finca for sale in Taguatinga Brazil EN Immobiliers à Vendre Taguatinga Tocantins FR Inmueble a la venta Taguatinga Tocantins ES Immobilien zum Verkauf Taguatinga Tocantins DE Immobiliari in Venditap Taguatinga Tocantins IT Immobiliën te koop Taguatinga Tocantins NL Imoveis venda Taguatinga Tocantins PT дома Продажа недвижимости Taguatinga Tocantins RU
« Terug

Finca te koop Taguatinga, Brazilië

€1.496.350 EUR | £1.264.903 GBP | $1.599.898 USD
Type eigendom: Finca
Slaapkamers: Studio
Oppervlakte: 353 (ha)

Avatar
Eigenaar / Manager:
IM Corretores Associados
Mário Fernandes
Locatie: Brazil
Talen: Português
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Mário Fernandes
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/25/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

Finca te koop Taguatinga, Brazilië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
LANDBOUWBEDRIJF 50 km VAN TAQUATINGA, STAAT TOCANTINS - Gebied van 130 acres (353 die hectaren) op 3 rivieren en 38 meer acres worden gevestigd. gescheiden aan 2 km voor reserve. Deze reserve moet 100% van alq openen 130. Totaal van aq 168. - In dit landbouwbedrijf zijn er 3 rivieren, rivier Palmas, rivier van Conceição en rivier Palmeiras. - Het zeer goede hoofdhuis, moet in het het eindigen deel eindigen. - Het huis van de zeer goede manager. - de 1st lijn drijft met aroeirahout bijeen en ipe scheept, met schaal, brete en met 2 boomstammen in. - 100% vlak landbouwbedrijf - het heeft 16 afdelingen van weiland met gang. - Macht in drie stadia - Er is heel wat gevormd gras, maar het vergt behandeling. - geregulariseerde 100%. - Waarde: R$ 45 duizend per bushel - Totaal: BRL 7,560,000.00 raadpleegt ons: Mário Fernandes +55 71 99999-9910
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Taguatinga" Brazilië

Voorzieningen:
Adres: Finca Tocantins
Postcode:
Plaats: Taguatinga
Regio: Tocantins
Provincie: Tocantins
Land: Brazilië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 353 (ha)
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
Taguatinga Verminderd Vastgoed | Taguatinga Luxe Vastgoed | Taguatinga Goedkoop Vastgoed | Taguatinga Finca te koop