favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Marbella Marbella-Costa del Sol Andalucia Spanje

Prijs

£1.371.914 GBP | $1.891.734 USD

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Type eigendom: Villa-Huizen
Grootte: Oppervlakte: 352 m2Oppervlakte grond: 1520 m2
Verkoop type: Wederverkoop
pool Zwembad
ac_unit Airconditioning
hot_tub Jacuzzi

Geactualiseerd: 1/4/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
FM Properties Realty Group
Angela Schouten
Locatie: Spain
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Frans
notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
Deze spectaculaire villa heeft in aanbouw fabelachtige meningen van Middellandse Zee en Bergen. Het wordt geconstrueerd met hoogte - kwaliteitsmaterialen en technologie in een eigentijdse stijl met grote panoramische vensters. ? lift ? onder vloer het verwarmen met waterpijpen; heatpump. ? het zonne verwarmen voor water en onder vloer die van de de vensters? Oneindigheid van de Airconditioning ? het hete/koude ? Dubbele verglaasde van de de pool? Open haard ? of gelijkaardige ? Interne betegelen SALONI verwarmen paste keuken ? volledig Interne GIGABIT Ethernet bedrading in elke ruimte, ? Basishuisautomatisering ? 10 jaar de bouwverzekering door eerste tariefbedrijf. ? plaats op een stil gebied, met groene streken in front&back? Perceel: 1520 Gebouwde m2: 352 m2Terrassen: 256 m2? Slaapkamers: 3 badkamerss: 3 toilet: 1 pool van de Oneindigheid ?, het Parkeren
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 29600
Plaats: Marbella
Regio: Andalucia
Provincie: Marbella-Costa del Sol
Land: Spanje
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad: done Zwembad
Oppervlakte: 352 m2
Oppervlakte grond: 1520 m2
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: done
Netherlands language

Verander taal    highlight_off