favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

4 Slaapkamers Eigendom te koop Cartama Costa del Sol Andalucia Spanje

Prijs

£303.905 GBP | $419.055 USD

Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Type eigendom: Eigendom
Grootte: Oppervlakte: 121 m2Oppervlakte grond: 8812 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 4/14/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
1Casa.com (Buying Homes Abroad)
Harry Evans
Locatie: Spain
Talen: Engels,Spaans
notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
Wij hebben het bezit u zoekt! Leef de Droom in Zonnig Spanje, UW droom. De zeer Spaanse 4 slaapkamer, één die badkamersfinca in het stille platteland van bezit Cartama.The wordt gesitueerd heeft een zeer ruime woonkamer met een open open haard, volledig gepaste keuken, bureau, privé pool en een zeer $c-andalusisch Spaans terras. Geniet van de warmte van het land en van de mensen. Sparen geld ook, biedt aan NIEMAND meer dan wij, WAARBORGEN wij IT, roepen, schrijven en, tekst of e-mail dan het zien voor zich, zult u nooit terug kijken. De hulp van de behoefte met reis en aanpassing?
Terracotta
Zonnige terrassen
Ruime Aanpassing
Privé Terras
Rustieke Stijl
Bureau
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Cartama"Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Cartama
Regio: Andalucia
Provincie: Costa del Sol
Land: Spanje
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 121 m2
Oppervlakte grond: 8812 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Netherlands language

Verander taal    highlight_off