Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Iseo Italy EN Inmueble a la venta Iseo Lombardy ES Immobiliers à Vendre Iseo Lombardy FR Immobiliari in Venditap Iseo Lombardy IT Immobilien zum Verkauf Iseo Lombardy DE дома Продажа недвижимости Iseo Lombardy RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


Huizen-Villa te koop Iseo Lombardije Italië

Prijs

£1.756.772 GBP | $2.133.877 USD

Slaapkamers: Studio
Badkamers: 7
Type eigendom: Huizen-Villa
Grootte: Oppervlakte: 400 m2
Verkoop type: Wederverkoop, Bouwdatum: 1970
ac Airconditioning

Geactualiseerd: 3/28/2023
Avatar
Eigenaar / Manager:
Home Seekers International Ltd.
Madeleine Morgan
Locatie: Italy
Talen: Engels,Italiaans
 phone Toon telefoonnummer.

phone Madeleine Morgan
close

ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Gesitueerd die tussen de steden van Paratico en Iseo, net op meer worden genesteld is de voorzijde dit mooie en interessante bezit. Oorspronkelijk gebouwd in de jaren '70 en in de zelfde familie sinds dit bezit één van de weinig eigenschappen is die het voorrecht van wordt gesitueerd direct op het meer heeft.
De prachtige meningen van de randen met inbegrip van het aquatische wild zijn enkel enkele wonderen dit bezit moet aanbieden.
Het bezit kan of worden verkocht of als geheel in drie worden verdeeld en afzonderlijk worden verkocht. Momenteel, is er een afzonderlijk gebouw met een kleine tuin die een functioneel open plan keuken en het leven gebied met airconditioning, een badkamers en een hoofdslaapkamer heeft. De villa is verdeeld in twee eigenschappen met afzonderlijke ingangen. Allebei hebben de grote voorzijden van het glasvenster met meningen van het meer en allebei werkende open haarden hebben. Samen is er een totaal van rond commerciële grootte 400mq voor het binnenland, met 130mq terrasgebied en rond 600mq van exclusieve park en tuin.
De villa heeft een ingang op het zeer grote zitkamer/het dineren gebied met open open haard en glas vooraanzicht van het meer, is er een afzonderlijke keuken, bestudeer beneden, een badkamers en een kast, boven zijn er drie grote slaapkamers met meermeningen en alle drie hebben Engels-reeksbadkamerss. Beneden er een terrasgebied met ruimte voor een buitenreeks en eettafel, een privé tuin met een haven zijn om een boot te parkeren en in het meer te duiken. Het is ook mogelijk om de villa uit te breiden om verdere ruimte in het het leven gebied tot stand te brengen.
Villa twee heeft een ingang op het zitkamer/het dineren gebied met open open haard en glas vooraanzicht van het meer, zijn er een afzonderlijke keuken, een beneden badkamers, een studie en een kast. Boven zijn er vier slaapkamers, drie met ensuitebadkamerss en een verdere badkamers. Opnieuw mooie openluchtruimten met een terrasgebied met ruimte voor een buitenreeks en een eettafel, een privé tuin en natuurlijk een toegang tot de haven. Opnieuw is er de mogelijkheid om de villa te vergroten om meer ruimte in het zitkamergebied tot stand te brengen.
Alle drie eigenschappen kunnen zijn fractioned en verdeelden of kunnen samen worden gekocht. Voor belanghebbende partijen die wensen om een afzonderlijke prijs voor elke villa te hebben, wordt u verzocht om ons te contacteren.
PLAATS
Iseo is de stad waaruit het meer zijn naam neemt, maken zijn levendig stadscentrum en mooie voorzijden dit één van de populairste steden op Meer Iseo. Elk weekend zult u de stad met mensen vinden die druk van de vele winkels, de bars en de restaurants genieten die deze stad moet aanbieden. De veerbootdienst is ook in actie bereid om klaar toeristen rond het meer te nemen en op het Eiland Montisola, is er ook een station in de stad van Iseo met goede toegang.
Dichte de steden omvatten langs: Iseo, Pilzone, Sulzano, Sale Marasino and Marone.
Meer Garda 40 minieme aandrijving
Verona 60 minieme aandrijving
Venetië 2 urenaandrijving
Bergamo 45 minieme aandrijving
De gebieden van de ski van Montecampione kunnen in weinig minder dan 50 mins van hier worden bereikt.
De luchthaven in Orio al Serio in Bergamo die talrijke Europese vluchten en bestemmingen aanbieden is ongeveer 50 mins van deze plaats. De luchthavens, met inbegrip van Linate, Malpensa en Verona is rond één uur en veertig minuten.
„Wij vieren 15 Nieuwe jaar het verkopen & eigenschappen van de Wederverkoop. Onze uitvoerige dienst omvat Bijgestane te noemen inspectiereizen, reisregelingen & hotelreservering, wettelijke & hypotheekraad maar enkelen“
Bouwjaar: 1970
Grootte in Mq: 400
Slaapkamers: 7
Badkamerss: 7
Tuin: ja
Terras: Ja
Garage: Nr
Privé Parkeerplaats: Ja
Extra Opslag: Ja
Meningen: De Meningen van het meer
De Klasse van het Certificaat van de Prestaties van de energie: D
Grootte in Mq: 400
Slaapkamers: 7
Badkamerss: 7
Tuin: ja
Terras: Ja

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Iseo"Italië

Voorzieningen:
Adres: Via Risorgimento
Postcode:
Plaats: Iseo
Regio: Lombardije
Provincie:
Land: Italië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 400 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 1970
Airconditioning: check
Centrale verwarming: