Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Kuah Malaysia EN Inmueble a la venta Kuah Langkawi ES Immobiliers à Vendre Kuah Langkawi FR Immobiliari in Venditap Kuah Langkawi IT Immobilien zum Verkauf Kuah Langkawi DE дома Продажа недвижимости Kuah Langkawi RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


2 Slaapkamers Appartement te koop Kuah Langkawi Maleisië

Prijs

£117.396 GBP | $146.637 USD

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Type eigendom: Appartement
Grootte: Oppervlakte: 142 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 5/31/2023
Avatar
Eigenaar / Manager:
Esales Property
Peter Chambers
Locatie: England
Talen: Engels
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
De uitstekende Maisonnette van 3 Bed voor Verkoop in Langkawi Maleisië
Identiteitskaart van het Bezit van Esales: es
De Plaats van het bezit
Chogm Villa, 4003,
Jalan Seri Lagenda,
Kuah,
07000
Langkawi,
Kedah,
Maleisië
De Details van het bezit
Met zijn overweldigende kustlijnen, historische plaatsen en laid-back atmosfeer, blijft Maleisië één van de wenselijkste plaatsen over de wereld om te zijn. Op aanbieding is hier een kans om in dit het fascineren deel van de wereld met deze flat te investeren.
Duplex het bestaan uit benedenverdieping/parterre met Carport en tuin/terrasgebied aan de voorzijde die de pool, opslagdozen naast voordeur onder ogen zien die tot hal, Eetkamer, het Gebied van de Keuken, de Zaal van de Douche, Trap aan parterre en onder tredekast leiden.
De Woonkamer die van het parterre tot balkon leiden die pool overzien, 2 x Dubbele Slaapkamers met ensuite overgiet ruimten en 1 x tweelingruimte met de ruimte van de ensuitedouche. Alle ruimten hebben lucht bedriegen en volledig geleverd.
Dit bezit niet alleen biedt kopers een ruime en comfortabele plaats om te leven zelf maar ook de kans aan om in de snelgroeiende Maleise markt van de vakantiehuur te investeren. Langkawi is niet alleen een mooi gebied uit eigen beweging maar is ook een grote plaats waarvan om veel andere het fascineren en unieke gebieden en de culturen van dit land te ontdekken.
Voor die die aan onderneming een weinig verder dit wensen, is Maleisië ook een grote basis om andere delen van Azië zoals Singapore, Indonesië, Kambodja, Vietnam en Thailand te onderzoeken.
ONGEVEER HET GEBIED
Langkawi is een archipel van het noordwestenkust van Maleisië. Het heeft voor zijn stranden en duidelijke wateren gekend. Voor het belangrijkste eiland, riep ook Langkawi, de SkyCab kabelwagenlooppas tot en vanaf de bovenkant van berg Machincang. Van de top, buigt SkyBridge uit boven de bomen. De slepen nemen de wildernis aan Telaga Tujuh, of de Waterval van Zeven Putten door. Karst van Kilim het Park van Geoforest is naar huis aan mangrovebossen en holt uit.
De beboste heuvels, de romantische wit-zandstranden en de glasheldere wateren begroeten bezoekers aan tropische Palau Langkawi, het grootst van de 99 eilanden in archipel Langkawi. Mysteriously genoemd geworden „Legendarisch Eiland“ wegens mythen verbonden aan zijn oude geologische vormingen, drijft het serenely naast Maleisië in het azuurblauwe Overzees Andaman af. Duikt de lokale keuken van de steekproef bij de nachtmarkten, stijging aan dramatische watervallen of in een onderwater marien park om een geleide glimp bij het leven onder het overzees te nemen.
De beste dingen in Langkawi te doen omvatten natuurlijke landschappen, expansieve parken, en iconische structuren die geen first-time bezoeker op hun reisreisroute zou moeten overslaan. Op één van het bekendste eiland van Maleisië, kunt u van groot voedsel, uitstekende het duiken kansen, opwindend nachtleven, en belastingvrij het winkelen ook genieten.
Worden de oorspronkelijke stranden van Langkawi - Baai Datai, Pantai Cenang, en Tanjung Rhu - geschat onder het beste in de wereld. Er is overvloed van gezichten door uw vakantie te onderzoeken, zodat controleert onze uitvoerige lijst van de populairste dingen in Langkawi te doen.
Hoofdlijnen:
* leefruimte 142m2
* 3 Slaapkamers
* 4 Badkamerss
* De Mening van de pool
* Communale Pool
* Massief potentieel in de markt van de vakantiehuur
* Overweldigende meningen
* Dicht bij essentiële belevingswaarde als zoals supermarkten en apotheken
* Dicht bij vele uitstekende bars en restaurants
* Grote basis waarvan om andere fantastische gebieden van Maleisië te ontdekken
* Vele uitstekende sportenfaciliteiten, visserij, het lopen en het cirkelen gebieden dichtbij
Contacteer ons vandaag om uw bezit in Maleisië te kopen of te verkopen.

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres: Chogm Villa, 4003
Postcode: 07000
Plaats: Kuah
Regio: Langkawi
Provincie:
Land: Maleisië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 142 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: