Netherlands language

Verander taal close


Land-Plot for sale in Gwadar Pakistan EN Inmueble a la venta Gwadar Gwadar ES Immobiliers à Vendre Gwadar Gwadar FR Immobiliari in Venditap Gwadar Gwadar IT Immobilien zum Verkauf Gwadar Gwadar DE дома Продажа недвижимости Gwadar Gwadar RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


Land-Perceel te koop Gwadar Gwadar Pakistan

Prijs

£27.459 GBP | $34.234 USD

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Land-Perceel
Grootte: Oppervlakte grond: 134 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 9/22/2023
Avatar
Eigenaar / Manager:
Esales Property
Peter Chambers
Locatie: England
Talen: Engels
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
2 percelen van land voor verkoop in de Landgoederen Gwadar Pakistan van het Golf van China Pak
Identiteitskaart van het Bezit van Esales: es
De Plaats van het bezit
China Pak
De Landgoederen van het golf
Het Plein van Razzaq,
Hoofd Luchthaven Rd,
De Oude Stad van Gwadar
Gwadar
Pakistan
Voorzien verkoopprijs in vergelijking met andere percelen op de toevlucht.
De Details van het bezit
Met zijn glorierijk natuurlijk landschap, uitstekend klimaat, het welkom heten cultuur en uitstekende levensstandaard, bereikt Pakistan snel een reputatie als één van de wenselijkste plaatsen over de wereld om te leven of te bezoeken. Op aanbieding is hier een kans om een slimme financiële investering in dit prachtige deel van de wereld te maken.
De grootte van beide Percelen combineerde - 160 vierkante werven.
Beide percelen zijn naast elkaar en zij hebben een reusachtig potentieel voor de toekomst aangezien CPEC een spelwisselaar voor Gwadar zal zijn.
Mening: Stedelijke overzees, Cityscape
Richtlijn: Zuiden
Afstand van Overzees: 30 mins
Afstand van Luchthaven: 15 mins
Afstand van Golf: 15 mins
Afstand van HoofdAantrekkelijkheid: 15 mins
- 15 mijlen van Haven Gwadar
- 9 mijlen van internationale Luchthaven Gwadar
- 20 mijlen van Nieuwe internationale Luchthaven Gwadar
- 6 mijlen van Gwadar Op het absolute nulpunt
- 4 mijlen van Strand Gwadar en Mariene Aandrijving
- 5 mijlen van Gwadar CBD
- 12 mijlen van Gwadar Freezone
Er zijn voorschotten verlaten om £1624 op elk perceel £3248 totaal op de hoogste verkoopprijs van de twee percelen zo te betalen.
De nieuwe koper kan overname en hen (£27600+£3248=£30848) betalen of als de nieuwe kopers willen zal de huidige eigenaar om te betalen het hen £5000 voor de resterende voorschotten plus de verkoopprijs kosten (zo £27600+£5000=£32600)
De LANDGOEDEREN van het GOLF van China PAK is de Eerste ONTWIKKELING VAN zijn Soort EN de TWEEDE ONTWIKKELING van CPiC in GWADAR
Deze grote golfstad communautaire waard $265 Miljoen zal een luxueuze het leven ervaring in de uitbreidende stad van Gwadar leveren. het is veilig en met poorten en uitgespreid over 6.7 miljoen vierkante voet. Op maat gemaakt voor alle beroeps die in de bloeiende havenstad werken van Gwadar, verstrekt het alle nodig belevingswaarde en faciliteiten voor een kwaliteitslevensstijl en om het wenselijkste woon en levensstijladres in Gwadar geplaatst te worden.
Gemak & STIJL
Alles wordt verstrekt binnen deze eerste golfstad in Gwadar om ingezetenen toe te laten om te leven, te werken en te spelen, en er zijn iets voor iedereen. De enthousiasten van het golf zullen hun hartstocht bij de Cursus van het Golf van Ingezetenen en hen kunnen tevreden stellen die als zal gesitueerd worden onderzoeken heerlijk met gemakkelijke toegang tot de KustWeg CPEC, enkel vier Mijlen aan het strand en de toevlucht, acht Mijlen aan internationale Luchthaven Gwadar en tien Mijlen aan Nieuwe Stad Gwadar.
De Landgoederen van het Golf van China Pak heeft zijn eigen internationaal Winkelcomplex, een Samengestelde Bioskoop, communautaire parken, het Medische Centrum van China Pak, de Middelbare school van China Pak en een overzicht, eco-Streek Recyclerend Centrum.
ONGEVEER HET GEBIED
Gwadar (Balochi and Urdu: ??????; uitgesproken [g??? D???]) is een havenstad op de zuidwestelijke kust van Balochistan, Pakistan. De stad wordt gevestigd op de kusten van het Arabische Overzees tegenover Oman. Gwadar was een bezit overzee van Oman van 1783 tot 1958. [2] het is ongeveer 120 kilometers (75 mi) zuidwesten van Turbat, terwijl de stad van de zusterhaven van Chabahar in van Iran Provincie Sistan en Baluchestan ongeveer 170 kilometers (110 mi) aan het westen van Gwadar is.
Voor het grootste deel van zijn geschiedenis, was Gwadar een kleine tot middelgrote die regeling met een economie grotendeels bij de artisanale visserij wordt gebaseerd. De strategische waarde van zijn plaats werd eerst erkend in 1954 toen het als geschikte plaats voor een diepe waterhaven door het Geologische Onderzoek van Verenigde Staten op verzoek van Pakistan werd geïdentificeerd terwijl het grondgebied nog onder Omani regel was. [3] het potentieel van het gebied een belangrijke diepe waterhaven te zijn bleef onaangesproken onder opeenvolgende Pakistaanse overheden tot 2001, toen de bouw op de eerste fase van Haven Gwadar in werking werd gesteld. [4] de eerste fase werd ingehuldigd door Algemene Parvez Musharraf in 2007 ten koste totale van $248 miljoen. [5] de haven aanvankelijk bleef underutilized na bouw om een verscheidenheid van redenen, met inbegrip van gebrek aan investering, veiligheidszorgen, en de Overheid van het nalaten van Pakistan om land over te brengen zoals die aan de havenexploitant wordt beloofd, Haven van de Instantie van Singapore. [6]
in April 2015, kondigden Pakistan en China hun bedoeling aan om de $46 miljard Economische Gang te ontwikkelen China-Pakistan (CPEC), [7] die beurtelings een deel van ambitieuze van China Riem vormt, Één Weg. [8] eigenschappen Gwadar zwaar in CPEC, en is ook overwogen om het verband tussen de Één Riem, Één Weg en het Maritieme wegenplan van de Zijde te zijn. [9] $1.153 miljard de waarde van infrastructuurprojecten zal in de stad als deel van CPEC, [10] met het doel worden geïnvesteerd noordelijk Pakistan en westelijk China met de diepe waterzeehaven te verbinden. [11] de stad zal ook de plaats van een drijvende vloeibare aardgasfaciliteit zijn die als deel van het grotere $2.5 miljard segment gwadar-Nawabshah van het Iran-Pakistan aardgasleidingsproject zal worden gebouwd. [12] naast investeringen direct onder de hoge bescherming van CPEC in stad Gwadar, begon de Houdstermaatschappij Overzee van de Haven van China In Juni 2016 met bouw op de $2 miljard Speciale Economische Streek Gwadar, [13] die op de lijnen van de Speciale Economische Streken van China wordt gemodelleerd. [14] in September 2016 publiceerde de Instantie van de Ontwikkeling Gwadar een verzoek om offertes voor de voorbereiding van onteigening en nieuwe vestiging van Oude Stad Gwadar.
Hoofdlijnen:
* 134m2 of 160 vierkante werven
* Massief potentieel in de huurmarkt Airbnb en booking.com indien ontwikkeld
* Dicht bij essentiële belevingswaarde als zoals supermarkten en apotheken
* Grote basis waarvan om andere fantastische gebieden van Pakistan te ontdekken
* Vele uitstekende faciliteiten, het lopen en sportengebieden dichtbij
Contacteer ons vandaag om bezit in Pakistan snel online te kopen of te verkopen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Gwadar"Pakistan

Voorzieningen:
Adres: Phuket
Postcode:
Plaats: Gwadar
Regio: Gwadar
Provincie:
Land: Pakistan
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond: 134 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: