Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Balchik Bulgaria EN Immobiliers à Vendre Balchik Dobrich FR Inmueble a la venta Balchik Dobrich ES Immobilien zum Verkauf Balchik Dobrich DE Immobiliari in Venditap Balchik Dobrich IT Immobiliën te koop Balchik Dobrich NL Imoveis venda Balchik Dobrich PT дома Продажа недвижимости Balchik Dobrich RU
« Terug

Huizen-Villa te koop Balchik, Bulgarije

£222.243 GBP | $276.847 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Oppervlakte: 260 m2

pool Zwembad
Avatar
Eigenaar / Manager:
Overseas Property Forum
Vatsal Trivedi
Locatie:
Talen: Engels, Spaans, Frans,Greek
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Vatsal Trivedi
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 3/11/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

Huizen-Villa te koop Balchik, Bulgarije

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Twee 3 - de slaapkamerhuizen in een gemeenschappelijke tuin met pool dicht bij Onroerende goederen BalchIk IBG Is pleased om dit mooie die bezit aan te bieden, in een zeer aardig dorp slechts 10 km van de overzeese stad van BalchIk wordt gevestigd. Het dorp heeft winkel, lokale bar, regelmatige bussen, de taxidiensten aan en van BalchIk, postkantoor, enz. BalchIk is favoriet voor Zijn die Paleis door mooie Botanische Tuinen wordt omringd, Zijn mooie promenade met verscheidenheid van restaurants, koffie, winkels, bars, supermarkten, hotels, enz. Er is een kleine jachthaven voor de jachteigenaars en verscheidene stranden binnen mInutesrsquo 5-10; aandrijving van het bezit. Drie van de fijnste Cursussen van het Golf zijn ook nabijgelegen - 15 km/.br het bezit op een perceel van land met grootte rond sq 1300 wordt geplaatst. m./zijn de huizen enig storIed met grootte rond 120 sq.m en elk van hen bestaat uit een hal/wInter tuin, een grote woonkamer met keuken en het dineren gebied, 3 slaapkamers, 2 badkamerss en een corrIdor.br de tuin BBQ gebied aanbiedt, bieden een grote loods, het parkeerterrein voor 4 auto's, de workshop en het openlucht grote bezit pool.ThIs vrede aan en stil, roepen de veiligheid en het comfort op zulk een mooie gebied dicht bij sea.br ons nu en maken uw dromen waar komen! Dit bezit in perfecte voorwaarde is geschikt voor permanente woonplaats of Afstanden holIdays.br: br - 10 km van de overzeese stad van BalchIkbr - 25 km van Albena Overzees Resortbr - 15 km van de stad van Kavarnabr - 50 km van Varna en Zijn Internationale AIrportbr
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Balchik" Bulgarije

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Balchik
Regio: Dobrich
Provincie:
Land: Bulgarije
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 260 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
Balchik Verminderd Vastgoed | Balchik Luxe Vastgoed | Balchik Goedkoop Vastgoed | Balchik Huizen-Villa te koop | Balchik Huizen-Villa Zwembad te koop