Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Vila Real de Santo Antonio Portugal EN Immobiliers à Vendre Vila Real de Santo Antonio Algarve FR Inmueble a la venta Vila Real de Santo Antonio Algarve ES Immobilien zum Verkauf Vila Real de Santo Antonio Algarve DE Immobiliari in Venditap Vila Real de Santo Antonio Algarve IT Immobiliën te koop Vila Real de Santo Antonio Algarve NL Imoveis venda Vila Real de Santo Antonio Algarve PT дома Продажа недвижимости Vila Real de Santo Antonio Algarve RU
« Terug

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Vila Real de Santo Antonio, Portugal

£512.013 GBP | $637.812 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Oppervlakte: 196 m2
Oppervlakte grond: 10700 m2

pool Zwembad
Avatar
Eigenaar / Manager:
Overseas Property Forum
Vatsal Trivedi
Locatie:
Talen: Engels, Spaans, Frans,Greek
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Vatsal Trivedi
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 4/22/2023
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Vila Real de Santo Antonio, Portugal

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Drijf zou u elke ochtend aan het geluid van vogellied, voelend in het midden van aard, maar dicht bij het strand en de belevingswaarde willen wekken, en slechts van 5 minuten door de Cursus van het Golf van Castro Marim? Zo de moeite waard is het controlerend dit bezit! Met zijn staalstructuur en hout eindigt het is werkelijk een zeer speciaal bezit. Ongeveer opgenomen in heel wat 1ha, in dit stadium kan de nieuwe eigenaar beslissen hoe te om het huis te verdelen. Het kan een familiehuis of 2 afzonderlijke flats zijn, makend tot het een bezit met goed huurpotentieel. Met het komt houten (gasthuis) met woonkamer met fornuis, keuken, slaapkamer en badkamers. Dit zou met een afzonderlijke ingang volledig onafhankelijk kunnen zijn. De prijs is voor het afgewerkte product, volledig met zwembad en tuin. unmissable! De Categorie van de energie: In proces
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Vila Real de Santo Antonio
Regio: Algarve
Provincie: Faro
Land: Portugal
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 196 m2
Oppervlakte grond: 10700 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Vila Real de Santo Antonio | Vila Real de Santo Antonio Verminderd Vastgoed | Vila Real de Santo Antonio Luxe Vastgoed | Vila Real de Santo Antonio Goedkoop Vastgoed | Vila Real de Santo Antonio Huizen-Villa te koop | Vila Real de Santo Antonio Huizen-Villa Zwembad te koop