Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Faro Portugal EN Immobiliers à Vendre Faro Algarve FR Inmueble a la venta Faro Algarve ES Immobilien zum Verkauf Faro Algarve DE Immobiliari in Venditap Faro Algarve IT Immobiliën te koop Faro Algarve NL Imoveis venda Faro Algarve PT дома Продажа недвижимости Faro Algarve RU
« Terug

2 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Faro, Portugal

£294.899 GBP | $367.354 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 2
Badkamers: 3
Oppervlakte: 136 m2
Oppervlakte grond: 150 m2

pool Zwembad
Avatar
Eigenaar / Manager:
Overseas Property Forum
Vatsal Trivedi
Locatie:
Talen: Engels, Spaans, Frans,Greek
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Vatsal Trivedi
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 4/22/2023
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

2 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Faro, Portugal

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Dit is een traditioneel die huis Algarvian, volledig, met een moderne en functionele architectuur, met artistieke details wordt vernieuwd. Met een totaal gebied van 136sqm, heeft het huis twee vloeren, met hoge plafonds en twee reeksen, elk met een privé badkamers. Het heeft een terras en een privé terras. Gevestigd in het hart van de stad, heeft deze villa een grote woonkamer met directe toegang tot de volledig uitgeruste keuken en het binnenlandse terras. De trap tussen de woonkamer en de keuken geeft toegang tot de hogere vloer, waar er twee reeksen, zowel met garderobes als grote vensters zijn, één overziend de binnenlandse binnenplaats, en andere met een balkon die de hoofdstraat overzien. Alle ruimten hebben hoge plafonds met ingebouwde lichten en de verbindingen van kabeltelevisie. De binnenbinnenplaats geeft toegang tot de achterdeur die de Kerk van São Pedro overzien. Het is een unieke kans om een droomhuis, met een bevoorrechte plaats te bezitten. Wij zijn beschikbaar om verdere informatie te verstrekken en bezoeken ter plaatse te leiden. Ongeveer Faro: Faro is de hoofd en meest dichtbevolkte stad in het district Faro, in Algarve, zuidelijk Portugal. Het is genoemd geworden gateway aan Algarve en is een belangrijk toeristencentrum met een brede waaier van aantrekkelijkheden met inbegrip van stranden, geschiedenis, architectuur en cultuur. De stad heeft een mooie barokke kathedraal, het Klooster van Nossa Senhora do Carmo en het Klooster van São Francisco, evenals een middeleeuws kasteel, Castelo DE Faro. Faro is ook gekend voor zijn levendig nachtleven, met vele bars, restaurants en clubs. De stad heeft een internationale luchthaven, Internationale Luchthaven Faro, en door openbaar vervoer, met regelmatige verbindingen aan andere steden en steden in het gebied goed gediend. Faro is een trillende en kosmopolitische stad, die een goede levenskwaliteit aanbieden aan zijn ingezetenen en bezoekers. Casas do Sotavento is prestigieuze familiezaken die de hoogte - kwaliteitsnormen van zijn producten en projecten verdedigen. Erkend zowel in Portugal en in het buitenland, moet de opdracht van het bedrijf een „ongecompliceerde“ en vreedzame ervaring aan zijn klanten, werknemers en investeerders verstrekken. Casas do Sotavento's de verplichting moet alle mensen met de zelfde eerbied en de aandacht behandelen die wij houden van te krijgen. Dit wordt weerspiegeld in alle stadia van een proces, van het kiezen van het bezit aan het sluiten van de transactie met een nadruk op de tevredenheid van alle partijen. Bovendien prides het bedrijf bij het handhaven van een hoog niveau van transparantie, stijfheid en eerlijkheid in al zijn interactie. Als u een betrouwbaar bedrijf zoekt, met een achtenswaardig en ervaren team om u te helpen het bezit van uw dromen, juiste investering of de projecten, in de juiste plaats vinden, is Casas do Sotavento zeker de juiste keus! Contacteer ons vandaag om meer over onze producten en diensten te weten te komen.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Faro
Regio: Algarve
Provincie: Faro
Land: Portugal
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 136 m2
Oppervlakte grond: 150 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Faro | Faro Verminderd Vastgoed | Faro Luxe Vastgoed | Faro Goedkoop Vastgoed | Faro Huizen-Villa te koop | Faro Huizen-Villa Zwembad te koop