Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Castro Marim Portugal EN Immobiliers à Vendre Castro Marim Algarve FR Inmueble a la venta Castro Marim Algarve ES Immobilien zum Verkauf Castro Marim Algarve DE Immobiliari in Venditap Castro Marim Algarve IT Immobiliën te koop Castro Marim Algarve NL Imoveis venda Castro Marim Algarve PT дома Продажа недвижимости Castro Marim Algarve RU
« Terug

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Castro Marim, Portugal

£812.040 GBP | $1.011.555 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Oppervlakte: 152 m2
Oppervlakte grond: 168 m2

pool Zwembad
ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Overseas Property Forum
Vatsal Trivedi
Locatie:
Talen: Engels, Spaans, Frans,Greek
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Vatsal Trivedi
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 3/25/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Castro Marim, Portugal

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Deze prachtige die villa, in het overweldigen Praia Verde wordt gevestigd, is een ware kustoase die luxe, comfort, en een bevoorrechte plaats combineert. Met drie goed-verdeelde vloeren, biedt dit bezit een ruim en elegant milieu, ideaal voor het genieten van van onvergetelijke ogenblikken door de oceaan aan. Voor de benedenverdieping, zal u door een volledig uitgeruste keuken, een comfortabele eetkamer, en een ruime woonkamer met een open haard worden begroet, die het perfecte plaatsen verstrekken na een dag bij het strand te ontspannen. Bovendien, omvat deze vloer een WC en een directe toegang tot de garage in de kelderverdieping, waar u tot 4/5 kunt parkeren auto's. De aangrenzende tuin is een onweerstaanbare uitnodiging voor het openlucht dineren, met ruimte voor twee lijsten en acht stoelen, ideaal voor het genieten van van gedenkwaardige ogenblikken met familie of vrienden. Voor het parterre, zult u twee ruime slaapkamers, elk met een privé badkamers vinden, verzekerend maximumcomfort en privacy. Een gedeelde WC voltooit deze vloer, makend het ideaal voor het aanpassen van familie of gasten. De eerste verdieping biedt een praktische wasserijruimte en twee terrassen aan, één waarvan een waar paradijs voor barbecueminnaars, met een barbecue voor heerlijke openluchtmaaltijd is. Het tweede terras biedt overweldigende meningen over de Baai van Monte Gordo aan, waar u van prachtige sunsets over de oceaan ontspannen en kunt genieten. Deze villa is uitgerust met klamboes in al afdelingen en airconditioning, die het noodzakelijke comfort door het jaar de verstrekken. Met een bevoorrechte zonnerichtlijn, kunt u van natuurlijk licht van zonsopgang aan zonsondergang genieten, die tot een comfortabele en rustige atmosfeer in alle milieu's leiden. Mis niet de kans om deze villa te maken uw kust in het overweldigen Praia Verde teruggaat. Contacteer ons vandaag voor meer informatie en plan een bezoek. Uw kustparadijs wacht op u! En als u een betrouwbare makelaardij zoekt om u in deze reis bij te staan, Casas do Sotavento is de ideale keus. Met een ervaren en specifiek team, bieden wij de uitvoerige en gepersonaliseerde dienst aan om u te helpen uw droomhuis in het prachtige gebied Sotavento van Algarve vinden. Contacteer ons vandaag en help u uw onroerende goederendromen in werkelijkheid veranderen.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Castro Marim
Regio: Algarve
Provincie: Castro Marim
Land: Portugal
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 152 m2
Oppervlakte grond: 168 m2
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Castro Marim | Castro Marim Verminderd Vastgoed | Castro Marim Luxe Vastgoed | Castro Marim Goedkoop Vastgoed | Castro Marim Huizen-Villa te koop | Castro Marim Huizen-Villa Zwembad te koop