Netherlands language

Verander taal close


Land-Plot for sale in Castro Marim Portugal EN Immobiliers à Vendre Castro Marim Algarve FR Inmueble a la venta Castro Marim Algarve ES Immobilien zum Verkauf Castro Marim Algarve DE Immobiliari in Venditap Castro Marim Algarve IT Immobiliën te koop Castro Marim Algarve NL Imoveis venda Castro Marim Algarve PT дома Продажа недвижимости Castro Marim Algarve RU
« Terug

Land-Perceel te koop Castro Marim, Portugal

£188.051 GBP | $234.255 USD
Type eigendom: Land-Perceel
Oppervlakte grond: 11820 m2

pool Zwembad
Avatar
Eigenaar / Manager:
Overseas Property Forum
Vatsal Trivedi
Locatie:
Talen: Engels, Spaans, Frans,Greek
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Vatsal Trivedi
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 4/22/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

Land-Perceel te koop Castro Marim, Portugal

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Enig verdiepingshuis, dicht bij Fonte, op Rio Seco - in Castro Marim - Algarve. Land met boomgaard. Vele Citrusbomen in productie. Met olijfbomen en andere bomen. Vlak land, met een waterlijn die het land kruisen. Bezit met leidingenwater en elektriciteit. Geschermd semi. Met niet geregistreerd landbouwpakhuis. Een paar enkel notulen van het centrum van Castro Marim. In een stille en vreedzame plaats. Dicht bij het Golf van Castro Marim. Gevestigd 15 minuten van de beste stranden in Algarve. Enkel 10 minuten van de Grens met Spanje, Ayamonte. Ongeveer 50 minuten van Luchthaven Faro. Boek uw bezoek! - Wij helpen bij het volledige het kopen en het verkopen proces
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Castro Marim
Regio: Algarve
Provincie: Castro Marim
Land: Portugal
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte:
Oppervlakte grond: 11820 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
Castro Marim Verminderd Vastgoed | Castro Marim Luxe Vastgoed | Castro Marim Goedkoop Vastgoed | Castro Marim Land-Perceel te koop | Castro Marim Land-Perceel Zwembad te koop