favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

Hotel te koop Antalya Antalya Mediterranean Turkije

Prijs

£2.336.040 GBP | $3.249.450 USD

Slaapkamers: Studio
Badkamers: 01/2019
Type eigendom: Hotel
Grootte:
Verkoop type: Wederverkoop, Bouwdatum: 01/2019
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 2/23/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
Antalya Homes Real Estate
Bayram Tekce
Locatie: Turkey
Talen: Engels,Turkish
notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
Tic-143
Hoogste 3 Redenen te kopen
? dicht bij de Oude Jachthaven van de Stad
? verschillende ruimtealternatieven
? de éénjarige bouw
Het hotel van de Boutique voor Verkoop met 17 Zalen dicht bij Jachthaven in Kaleici Antalya
Het boutiquehotel wordt gevestigd in Kaleici (Oude Stad) Antalya. Kaleici is het historische centrum die van Antalya, de stad beschermen binnen zijn muren. Het heeft moskees, kerken, oude gebouwen terug naar Romein dateren en de tijden die van het Imperium van de Ottomane. Terwijl sommige huizen in Kaleici nog Turkse ingezetenen houdt, is het grootste deel omgezet in hotels, bars, restaurants, en winkels. Er zijn vele aantrekkelijkheden hier te zien dat miljoenen van toerist uit overal ter wereld zoals Yivli minare, Klokketoren, de Poort van Hadrian ? s, Mariene, oude de stadsmuren van het Jacht, kerken, moskees, en musea recruteert.
Het boutiquehotel voor verkoop is in het centrum van Antalya dicht bij alle belevingswaarde zoals winkels, bazaar, stranden, restaurants, koffie, nachtclubs. Het boutiquehotel is MT 250 aan strand Mermerli, MT 300 aan de Oude Jachthaven van de Stad, MT 600 aan Poort Hadrian en Klokketoren, 1.5 km aan Winkelcentrum MarkAntalya, 6 km aan Aquarium Antalya, 6.5 km aan Winkelcentrum Terracity, 8 km aan Strand Konyaalti, 12 km aan Lara Beach, en 15 km aan Internationale Luchthaven Antalya.
Het éénjarige boutiquehotel met patisserie is één van de 3 hotels met een het in zones onderver*delen vergunning op gebied Kaleici. Het hotel voor verkoop heeft 17 ruimten en gekregen vergunningen voor het opbouwen aan 20 ruimten. 3 ruimten bij het hotel hebben omgezet in een kuuroordcentrum, dat het enige kuuroordcentrum in Kaleici is. Één ruimte wordt toegewezen voor het gebruik van het personeel, en een totaal van 13 actieve ruimten worden gebruikt. Het boutiquehotel voor verkoop in Turkije Antalya heeft projecten en noodzakelijke goedkeuring van de overheid voor 20 ruimten en een terrasrestaurant. Het boutiquehotel voor verkoop heeft een well-kept tuin, wintergarden, sauna, Turks bad, en 24/7 veiligheid.
Het boutiquehotel in Kaleici biedt een grote investeringskans met zijn eigenschappen en prachtige plaats. Alle ruimten worden volledig geleverd en met luxueuze eigenschappen zoals airconditioning, een balkon, een wifi, een douche, keukentoestellen, het satellietsysteem van TV, en het zonnewater verwarmen uitgerust.

Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Antalya"Turkije

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Antalya
Regio: Mediterranean
Provincie: Antalya
Land: Turkije
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 01/2019
Airconditioning: done
Centrale verwarming:
Netherlands language

Verander taal    highlight_off