favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Herceg-Novi Kumbor Herceg-Novi Montenegro

Prijs

£275.040 GBP | $389.568 USD

Slaapkamers: 3
Badkamers: 4
Type eigendom: Villa-Huizen
Grootte: Oppervlakte: 308 (m2)
Verkoop type: Nieuwbouw, Bouwdatum: 2016
ac_unit Airconditioning
hot_tub Jacuzzi

Geactualiseerd: 4/9/2019
Avatar
Eigenaar / Manager:
Montenegro Property Associates
Guntekin Noyan
Locatie: Montenegro
Talen: Engels,Duitse,Turkish
 phone_in_talk Toon telefoonnummer.

phone_in_talk Guntekin Noyan

notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
De villa 308 m2 en omvat 63.m2balconies en wijnkelders 36.5m2. Op het parterre zijn er grote woonkamer twee met stevige houten vloer, grote die badkamers met het bassin van de de cabinewas van de massagedouche en toilettegels en tegels van hoogste kwaliteit worden gemaakt. Op dit niveau is er ook een kleine mini-vlakte die met toilet volledig uitgerust en voorbereid is, douche op een minikeuken. Kan gemakkelijk in een sauna worden omgezet. Een zeer gedetailleerde trap in marmer en roestvrij staal zal u aan de eerste verdieping nemen die tot een fantastische zitkamer met stevige houten bevloering en een reusachtig terras met overweldigende meningen van het overzees en de bergen leiden. Alles wordt voorbereid op een een luxekeuken en open haard voor koele de winteravonden. In flatje, zult u vinden de twee slaapkamers met bijbehorende grote die badkamers met de Villa van WC enz. van de massagedouche met water door elementen in elke ruimte wordt verwarmd uitgerust die is wordt uitgerust die eenvoudig om met b.v. het zonne verwarmen is te verbinden. AC beschikbaar op elke vloer. Voor de villa's, is er overvloed van ruimte om een pool te bouwen die ook een fantastische overzeese mening hebben. Elke villa heeft direct twee parkeerplaatsen naast de villa's.
Opmerkingen:
Luchthaven: Tivat, 20 km
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Herceg-Novi"Montenegro

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Herceg-Novi
Regio: Herceg-Novi
Provincie: Kumbor
Land: Montenegro
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 308 (m2)
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 2016
Airconditioning: done
Centrale verwarming: done
Exterior:
Garage:
Tuin: done
Sauna:
Jacuzzi:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs: done
Autoverhuur: done
Golfterrein:
Fitness: done
Tennis:
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden:
Duiken: done
Surfen: done
Wandelen: done
Golfterrein:
Overig:
Netherlands language

Verander taal    highlight_off